Bedriftsmegling | M&A

M&A_illustrasjon

Avhengig av bedriftens størrelse, kompleksitet og selgerens eller kjøperens behov, vil det i mange tilfeller være hensiktsmessig å benytte seg av en profesjonell bedriftsmegler eller M&A ekspert.

Nobema samarbeider med flere av de mest anerkjente bedriftsmeglerne og M&A ekspertene i Norge. Gjennom et aktivt samarbeid mellom Nobema og våre samarbeidspartnere kan vi tilby en unik kombinasjon av personlig bistand, diskresjon og sikkerhet, oppfølging og markedstilgang.

Denne tjenesten passer for deg som ønsker profesjonell bistand gjennom hele omsetningsprosessen.

Bransjen bedriftsmegling og M&A bistand er ikke like definert og regulert som eiendomsmegling. Dette betyr at du som bedriftsselger eller bedriftskjøper vil kunne oppleve store forskjeller knyttet til strategi, arbeidsmetode og prisingsmodeller fra en bedriftsmegler / M&A konsulent til en annen.

For eksempel favoriserer noen åpenhet rundt omsetningsprosessen, mens andre foretrekker å holde den lukket.

Prisingen blant de forskjellige meglerne og konsulentene varierer mellom fastpris avtaler, fakturering etter medgåtte timer, suksesshonorar, eller en kombinasjon av disse.

Hva som er riktig strategi og prisingsmodell for ditt prosjekt varierer ut fra salgs- eller kjøpsobjektenes størrelse og kompleksitet, og velges i samråd med den megleren eller konsulenten du velger å samarbeide med.

Motta tilbud på bistand