Slik selger du bedriften med Nobema

1.

Logg inn på MIN SIDE eller opprett en gratis brukerkonto med BankID.

Min_side_illustrasjon-1
Legg_til_bedrift_illustrasjon

2.

Legg til bedriften du ønsker å selge under MINE PROSJEKTER.

3.

Trykk på FÅ TILGANG for å starte ditt salgsprosjekt (prøv gratis i 14 dager).

Faa_tilgang_illustrasjon
SeProspekt03

4.

Lag et komplett salgsprospekt. Start med å kontrollere at allerede innlagt informasjon om foretaket er korrekt, og legg deretter til øvrig relevant informasjon, bilder og dokumenter. Trenger du bistand kan du bestille dette fra en av Nobemas partnere eller bruke egne rådgivere.

5.

Bruk Nobemas verdivurderingsguide for å sette en pris på bedriften, eller bestill en profesjonell verdivurdering fra en av Nobemas partnere.

Selskapsverdi_illustrasjon
Publiser_annonse_illustrasjon

6.

Publiser en salgsannonse på Nobemas markedsplass. Annonsen genereres automatisk og du velger selv om annonsen skal være åpen eller anonymisert.

7.

Øk oppmerksomheten for din annonse ved å dele den via sosiale medier, eller spre annonsen aktivt i din målgruppe med Nobemas spesialtilpassede markedspakker.

Annonseoppmerksomhet_illustrasjon
Lesetilgang_illustrasjon

8.

Aksepter eller avslå henvendelser om lesetilgang til ditt salgsprospekt. Ved aksept må interessenten signere med BankID på en fortrolighetserklæring.

9.

Innled konkrete forhandlinger med potensielle kjøpere. Begge parter signerer med BankID på en forhandlingsavtale som ivaretar partenes interesser og behov for diskresjon.

Forhandlinger_illustrasjon
GjennomførHandel01

10.

Gjennomfør forhandlinger, lag kjøpekontrakt og gjennomfør transaksjonen med hjelp av Nobemas sjekklister, guider og dokumentmaler, eller få bistand fra Nobemas partnere eller egne rådgivere.

Kom i gang