Prøv gratis


Finn kjøpere av din bedrift

Nettverk_illustrasjon

Med en annonse på Nobemas markedsplass, kombinert med markedsføring av denne annonsen, når du ut til tusenvis av potensielle interessenter og mulige kjøpere

Infografikk Markedspakker 2                      

Potensielle bedriftskjøpere, nye partnere og investorer kan deles opp i aktive og inaktive interessenter.

Slik kommer du i kontakt med aktive interessenter

Med en publisert annonse på Nobemas markedsplass vil du gjøre din intensjon om å selge hele eller deler av ditt foretak synlig for aktive bedriftskjøpere, potensielle partnere eller investorer, som søker etter en bedrift av din type, størrelse og lokasjon. Du velger selv om identiteten til ditt selskap skal være åpen eller anonymisert. 

Interessenter som finner annonsen din kan, etter at de er identifisert med BankID, sende deg meldinger og be om tilgang til ditt komplette salgsprospekt.

Slik kommer du i kontakt med inaktive interessenter

Med markedsføring av din annonse, gjør du annonsen synlig i din målgruppe. Markedspromoteringen av annonsen skjer gjennom Google sitt annonsenettverk, som innebærer at din annonse vises til personer i din målgruppe via norske nettaviser og populære nettsteder. 

På denne måten når du fram med ditt budskap til inaktive interessenter. Dette er personer som av forskjellige årsaker ikke søker etter foretak til salg, men som likevel kan være veldig interessert i å overta en bedrift, dersom de blir gjort oppmerksom på at den er mulig å overta. 

Google_ads_logo_new_transparent

 

Prøv gratis

Prøv Nobema helt kostnadsfritt og uten forpliktelser i 14 dager

 
Prøv gratis

 

 

Test_Nobema_illustrasjon

Markedsføring av annonse

Kr 2250,- per mnd*

Les mer

Ekstra markedsføring

Kr 2750,- for 30 dager*

Les mer

Har du noen spørsmål i forbindelse med våre løsninger; send oss en melding så tar vi kontakt med deg.